Beginnen bij het begin

Vanmorgen had ik nog niks. Geen site over De Orde van de Poortwachters. Nu wel.
En ik moet zeggen dat ik best tevreden ben met het eindresultaat.

poort 2De komende tijd ga ik hier bloggen over al mijn belevenissen met dit boek. Momenteel kan nog niemand de berichten lezen, maar ik hoop dat hier snel verandering in komt, want dat zou betekenen dat ik een uitgever gevonden heb.

Ik hoop dat je van dit verhaal zult smullen. Als lezer weet ik hoe heerlijk het kan zijn om je helemaal te verliezen in een boek. Ik hoop dat dit boek voor jou ook dat effect heeft. Dan komt het helemaal goed en heb ik mijn doel bereikt: mijn lezers een fantastische ervaring geven.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s