Boekomslag

Overal lees je dat je professionele hulp moet zoeken voor het maken van een boekomslag. boekomslag power3Nu vind ik freubelen leuk (dat wisten jullie al). Ook het bewerken van foto’s vind ik erg leuk. Dus ben ik begonnen met een opzet voor mijn omslag, zodat ik straks de vormgever kan laten zien wat ik bedoel (het is natuurlijk nog maar de vraag of hij daar iets mee doet, maar ik kan in ieder geval de sfeer aangeven die het boek karakteriseert).

Er zullen nog vele versies volgen, want ik blijf ermee bezig. De sleutel op het boek is een ander verhaal dat ik zeker met jullie ga delen in een volgende blog.
Voor nu laat ik het even bij deze versie. Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie het boek kopen met deze omslag?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s