Huisstijl

Mij is altijd geleerd dat ieder produkt, bedrijf of marketing concept een huisstijl moet hebben. Als ik er over na ga denken lukt het niet. Het is hetzelfde als met schrijven, forceer en het komt knullig over.

Mijn beste vondsten of creaties zijn altijd die toevallig ontstaan zijn. Zo ook mijn huisstijl voor de Poortwachters serie. Hieronder vindt je een impressie van de kleuren. Ik heb ze verwerkt in mijn boekomslag en op de website van de serie. Het mooie is dat het steeds meer een geheel wordt. Het symbool komt ook in het boek voor, het is het symbool van de Orde van de Poortwachters en heet: vesica piscis. Vooral in de Keltische mythologie kwam orde logo 2dit symbool voor en ook in de huidige Katholieke kerk wordt het symbool gebruikt. Het stelt twee werelden voor die verbinden en het oog is de verbindende factor. Gaandeweg de boeken zul je merken hoe de symboliek hiervan verweven is met het plot.

Ik freubel en friemel verder aan mijn website om alles zo perfect mogelijk te krijgen, ik ben nu eenmaal een perfectionist in dit soort dingen (niet in alles hoor 😉 )
Maar ik moet ook schrijven. Want zonder tekst geen boek, hoe leuk al het andere eromheen ook is. Dus, sluit ik mijn creatieve pagina’s, open Word en begin. Een schrijver schrijft. En soms doet een schrijver veel meer dan alleen schrijven. Als er tijd over is.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s