Auteur

Ik ben Oli Veyn. Eigenlijk schrijf ik mijn hele leven al, maar in de zomer van 2013 kreeg ik het geweldige idee om een boek te gaan schrijven toen ik een boek uit had en nog veel langer in het verhaal had willen blijven. Nu vraag ik mij af waarom ik niet eerder met ‘serieus’ schrijven ben begonnen, want het is heerlijk verhalen te creëren..
Ik heb nog zoveel te vertellen!anja-blazen-rood-2-copy-22

Ik hou van het lezen en schrijven van Young Adult, Fantasy en romantische verhalen.
Ik schrijf niet altijd. Dat kan ik ook niet, want ik heb een gezin met drie kinderen, een part-time baan en ik vind het heerlijk om te knutselen of te tekenen. Of een spelletje te doen. Of verhalen verzinnen voor het slapen gaan. Of gezellig uit eten te gaan met vriendinnen, of naar de film, of … uitstellen.

Vroeger las ik veel, nu eigenlijk alleen nog het halfuurtje voor het slapen gaan en in de vakantie’s. Niets is heerlijker dan het geluid van mijn blije kinderen, spetterend water en ik onder een parasol met een goed boek. Geluk zit hem in de kleinste dingen.

Momenteel ben ik hard aan het werk om mijn debuut naar jullie lezers te brengen. Het is ongelofelijk hoeveel er bij komt kijken voordat een boek er eindelijk is. Ik blog op deze site over mijn ervaringen. Maar weet je, passie verveelt nooit. Ik geniet van alles wat ik leer.

Ik ben Oli Veyn, ik hou van lezen, nog meer van schrijven.
Leuk dat je hier bent en dat je dit leest.
Ga met mij mee en kijk waar de wind ons brengt.

 

 

 

 

 

Advertentie