Boekpresentatie Deel 2, 21 oktober 2019

Link naar teaser booktrailer deel twee

Herfst: regen, vallende bladeren, striemende wind, vroeg donker en een grijze lucht. Maar ook: de open haard aan, een kop winterthee en een goed boek. Alleen in de maand oktober dwalen heksen, monsters en mummies rond door de straten en lijkt het alsof mysterie en mystiek meer aanwezig is dan anders.
Young adult schrijvers, uitgeverijen en Bibliotheek Midden-Brabant slaan hun handen ineen om in de aanloop naar Halloween op maandagavond 21 oktober aanstaande een YA Fantasy event te houden in de Kennismakerij in de LocHal in Tilburg.
lochal

Tijdens deze avond wordt er door blogger Emmy van Ruijven en uitgever Jen Minkman dieper ingegaan op wat YA Fantasy nu is en welke verschillende sub-genres er zijn. Er vinden verschillende workshops plaats, waaronder Mythes en Mysteries door Esmeralda van Belle en Hertellingen en Sprookjes door Cathinca van Sprundel. Aansluitend vindt de boekpresentatie plaats van het tweede deel Dissociatie van de Young Adult Urban Fantasy roman De Orde van de Poortwachters zal ik meer vertellen over deze serie en het ontstaan ervan. Link naar booktrailer deel twee  Voor de jonge kinderen zal er een teken- en kleurtafel worden ingericht.

Om de avond een sprookjesachtige sfeer te geven zal Cathinca van Sprundel, schrijver van Young Adult boeken, oa. De Vrouwe van Myrdin, optreden met haar harp en, naast ander repertoire, het openingslied van de serie Outlander spelen.

Poortwachters 2 Mock-upEr is een boekenmarkt met recent uitgekomen YA Fantasy boeken die tijdens deze avond gesigneerd kunnen worden gekocht; een mooie kans om een uniek cadeau te kopen voor de komende feestdagen.

De inloop is gratis, start om 18.00 uur en zal rond 20.30 eindigen, waarna er de mogelijkheid is om gedurende een drie-minuten-gesprek je manuscript te pitchen bij Uitgeverij Godijn Publishing en Dutch Venture Publishing.

Meer informatie is te vinden op LocHal Tilburg en op Link naar Facebook event

Advertentie