Booktrailer

Ik ben zo’n schrijver die geen geduld heeft. En dat is dus niet handig als schrijver, want je moet maanden wachten tot een uitgever je een berichtje terug stuurt (meestal een afwijzing) en als je dan geluk hebt dat je wordt uitgegeven, nog eens maanden voordat je je boek eindelijk in handen hebt. Al die tijd dat het op de stapel bij de uitgever ligt kun je je boek nog een keer redigeren en nog een keer … maar het wordt er niet altijd beter op.
Om toch met mijn boek bezig te zijn in die zenuwslopende ‘wachttijd’ ben ik begonnen met het maken van boek extra’s.
Op een andere creatieve manier met mijn boek bezig zijn is leuk en zorgt ervoor dat mijn aandacht bij het boek, het verhaal en de karakters blijft.
Eigenlijk had ik in die tijd, de was van vier dagen achterstand moeten doen, verjaardagsfeestjes moeten plannen, boeken bij de bieb moeten inleveren, zodat ik een keer niet hoefde te betalen of mijn huis een goede schoonmaakbeurt moeten geven. Niemand is perfect, toch?
Er zijn professionals die mooie trailers maken met alles erop en eraan en zodra ik financieel kan, zal ik die zeker inhuren. Tot die tijd zul je het met mijn brouwsels moeten doen. Maar de trailer hieronder is wel met liefde gemaakt. En tijd. Heel veel tijd.
Advertentie